Gastromand's

The Heart Attack Chocolate Mousse

Vi håber er du kan lide chokolade og fløde – for her kommer det i rigelige mængder!

Vi har bevæget os et stykke væk fra vores spanske tema med denne ret – men når du smager den, ved du hvorfor!

Gå til vintipsSe opskriften her

Vintips

Denne ret er sød – meget sød. Så vi skal have fat i noget, der kan hamle op med det. En tommelfingerregel til desserter er, at vinen som minimum skal være lige så sød som retten – og det er denne Asti!

Opskrifterne er leveret i samarbejde med Gastromand.

Læs mere på www.gastromand.dk

[product_category per_page=”3″ columns=”3″ orderby=”date” order=”” category=”dessert”]

Seneste opskrifter

The Heart Attack Chocolate Mousse

17. april 2018

Lam med Tomatsalsa

17. april 2018

Patatas Bravas med aioli og Tomatsauce

17. april 2018

Bruschetta med Ibéricoskinke (sortfodsskinke)

17. april 2018