Gastromand's

Patatas Bravas med aioli og Tomatsauce

Vi fortsætter i den spanske stil med denne klassiker. Dette er første del af hovedretten!

Hovedretten er en god blanding af det sprøde fra kartoflerne, det fede fra aiolien, det syrlige fra salsaen og det krydrede fra tomatsaucen.

Gå til vintipsSe opskriften her

Vintips

Vinen som har bestemt hovedretten, har som udgangspunkt lidt af det hele. Traditionelt har Tempranillo det godt med lam, og Patatas Bravas er bare et rigtig lækkert supplement!

Opskrifterne er leveret i samarbejde med Gastromand.

Læs mere på www.gastromand.dk

[product_category per_page=”3″ columns=”3″ orderby=”date” order=”” category=”vegetarretter”]

Seneste opskrifter

The Heart Attack Chocolate Mousse

17. april 2018

Lam med Tomatsalsa

17. april 2018

Patatas Bravas med aioli og Tomatsauce

17. april 2018

Bruschetta med Ibéricoskinke (sortfodsskinke)

17. april 2018