Gastromand's

Lam med Tomatsalsa

Anden del af hovedretten er en lækker ret med lam – og det passer rigtig godt til Tempranillo!

Lammefilet er et delikat stykke tilbehør til Patatas bravas. Hvis du har muligheden, så smid det på grillen!

Gå til vintipsSe opskriften her

Vintips

Som nævnt er lam og Tempranillo bare et godt match. Som de kloge siger, går man aldrig helt galt i byen, hvis man matcher vin og mad fra samme område – så her tager vi det bedste fra Spanien!

Opskrifterne er leveret i samarbejde med Gastromand.

Læs mere på www.gastromand.dk

[product_category per_page=”3″ columns=”3″ orderby=”date” order=”” category=”lammekoed”]

Seneste opskrifter

The Heart Attack Chocolate Mousse

17. april 2018

Lam med Tomatsalsa

17. april 2018

Patatas Bravas med aioli og Tomatsauce

17. april 2018

Bruschetta med Ibéricoskinke (sortfodsskinke)

17. april 2018