Gastromand's

Italienskglaseret lam, asparges, små gulerødder og pastinakcreme

Vores bud på et påskelam i en alternativ udgave.
Det er rigtig, rigtig godt!

”Lammeculotte ER altså bare lækkert – mørt og med en tilpas smag af lam, uden det bliver for meget. Jeg vil vove den påstand, du sagtens kan servere lammeculotte for dem, der påstår, de ikke kan lide lam”

Gå til vintipsSe opskriften her

Vintips

Man går aldrig går galt i byen med vine fra Ribera del Duero eller Syrah-baserede vine fra Nordrhône til lam. Så derfor skal du selvfølgelig køre med Oscar’s Red, som er baseret på Portugals svar på Tempranillo!

Opskrifterne er leveret i samarbejde med Gastromand.

Læs mere på www.gastromand.dk

[product_category per_page=”3″ columns=”3″ orderby=”date” order=”” category=”lammekoed”]

Seneste opskrifter

The Heart Attack Chocolate Mousse

17. april 2018

Lam med Tomatsalsa

17. april 2018

Patatas Bravas med aioli og Tomatsauce

17. april 2018

Bruschetta med Ibéricoskinke (sortfodsskinke)

17. april 2018