Gastromand's

Bruschetta med Ibéricoskinke (sortfodsskinke)

Det er så tæt på at blive sommer, vi næsten kan smage det! Og så skal vi have tapas!

I denne Winebox har vi ladet Gastromand bestemme opskrifterne. Retten gav næsten sig selv…

Gå til vintipsSe opskriften her

Vintips

Til disse lækkerier er der brug for en hvidvin med god syre, tropisk frugt og masser af friskhed. Eksempelvis som vores Calamar Rueda. Denne vin på Spanske Verdejo passer perfekt til med pesto og skinke.

Opskrifterne er leveret i samarbejde med Gastromand.

Læs mere på www.gastromand.dk

[product_category per_page=”3″ columns=”3″ orderby=”date” order=”” category=”svinekoed”]

Seneste opskrifter

The Heart Attack Chocolate Mousse

17. april 2018

Lam med Tomatsalsa

17. april 2018

Patatas Bravas med aioli og Tomatsauce

17. april 2018

Bruschetta med Ibéricoskinke (sortfodsskinke)

17. april 2018